Slechts enkele online marketing bedrijven in de Benelux hebben zich weten te kwalificeren voor de Google Partner-status; Smart Internet Media is er daar een van. De Google Premium Partner-badge wordt toegewezen aan bedrijven die over kwalitatieve Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikken, aan de Google Ads-uitgavenvereiste voldoen en omzetgroei hebben gerealiseerd voor zichzelf en voor klanten. Wij zijn er trots op dat Google ons heeft geselecteerd om onderdeel uit de maken van het Premier Partner-programma.

Samen aan de slag

Smart Internet Media werkt nauw samen met Google. Dankzij ons partnerschap met de zoekmachine gigant zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de online marketing en mogen we regelmatig meedoen aan beta tests; dit betekent dat wij als eerste in contact komen met nieuwste technieken die we voor jou kunnen inzetten. Onze specialisten worden daarnaast regelmatig uitgenodigd voor presentaties en hebben rechtstreeks contact met Google’s eigen team van specialisten.

Specialisme op hoog niveau

 

Gecertificeerde specialisten

Een van de vereisten voor het verkrijgen van een Google Premium Partner-badge is het voldoen aan de toelatings- en opleidingseisen van het partnerschap. Onze SEA-specialisten zijn dan ook gecertificeerd in het gebruik en beheer van Google Ads’ Shopping, Search, Display, Video en Mobile advertising campagnes.

Vakmanschap voor jou

De Google Premium Partner-badge is een kwaliteitsstempel die enkel toegewezen wordt aan bedrijven die aan Google’s strenge eisen voldoen. Dit betekent onder andere dat wij ons bewezen hebben in het realiseren van omzetgroei voor onze klanten en dat wij ons klantenbestand met succes hebben weten uit te breiden. Onze SEA-specialisten laten je graag persoonlijk zien wat ze voor jou en je site kunnen betekenen: zij zullen hun expertise inzetten om de verkeersstromen naar je website te vergroten en het aantal conversies toe te laten nemen.