De online disciplines

Visibility en het aantal conversies vergoten

Smart IM Online Marketing heeft een scala aan online marketingdisciplines die worden ingezet om organisaties in alle fases van de customer journey zichtbaar te laten zijn en zijn gericht op het realiseren van groei en rendement.

Meetplan

In een paar stappen het fundament voor al je metingen voor je website. Deze informatie en de juiste interpretatie van een meetplan helpt onze specialisten onder andere te beoordelen welke (technische) implementatie nodig is om de juiste data in Analytics te importeren, in te richten en eventuele (meet) problemen aan het licht te brengen.

Technische Optimalisatie

Weleens nagedacht over je sitesnelheid, time to first byte, structured data, amp of cannonicals? Onze specialisten brengen de technische optimalisatie punten voor je website in kaart.

Implementatie

Een Analyticsaccount is eenvoudig aangemaakt, maar het instellen van de juiste (basis)instellingen gebeurt vaak niet of niet volledig. Op deze manier kan er niet gestuurd worden op de juiste data.

Alleen een goed geïmplementeerd en ingericht Analyticsaccount geeft jou en onze specialisten de waardevolle informatie waarmee je website verbeterd kan worden en waarop gestuurd kan worden.

Onze diensten

Web Analytics

Meten is weten. Het is een groot cliché, maar bedrijfsbeslissingen, -besprekingen, -strategieën, -doelstellingen en key performance indicators (KPI’s) zijn weinig waard wanneer deze niet berusten op feiten. Data die worden verzameld en op basis waarvan strategieën worden gemaakt moeten dan ook betrouwbaar zijn. Onze specialisten beginnen dan ook het liefst bij het juist instellen van je Analyticsaccount.

Voor het implementeren van je Analytics zien onze specialisten een tagbeheersysteem als de basis. Met dit tagbeheersysteem zijn wij in staat om extra gebeurtenissen in je Analytics te meten zoals call-to-actionknoppen, scroll depth, outbound links, downloads en het tracken van formulieren.

Onze specialisten zijn Google Analytics gecertificeerd.

Bekijk onze Analyticsdiensten
Onze diensten

Search Engine Advertising (SEA)

Smart Internet Media is door Google gecertificeerd als 'Premium Google Partner'. Dit certificaat wordt toegekend aan bureaus die uitstekende resultaten hebben behaald voor hun klanten gedurende een langere periode.

Onze specialisten nemen de tijd om de dynamiek van je organisatie en de branche te leren, waardoor we unieke strategieën kunnen ontwikkelen die aansluiten bij je strategie.

Onze specialisten beschikken daarnaast over de benodigde certificaten voor zowel search, display, shopping, video en mobiel.

Bekijk onze SEA-diensten

Search & Display Campagnes

Onze gecertificeerde specialisten hebben de nodige ervaring en een bewezen staat van dienst om je SEA-campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Shopping Campagnes

Optimalisatie en configuratie van shopping feeds, geavanceerde biedstrategieën, herstructurering van de campagne en nog veel meer. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag.

Remarketing Campagnes

Bezoekers bereiken die een bepaalde pagina hebben bezocht of je winkelmandje hebben verlaten zonder te converteren? Met remarketing richten onze specialisten advertenties op mensen die eerder je website hebben bezocht.

Online Marketing Bureau Smart Internet Media Google Premier Partner & Bing Partner

Linkwaarde opbouwen

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links van bijvoorbeeld websites, blogs en social media die verwijzen naar jouw website. Het doel van linkbuilding is dat onder andere de DA/PA en TF/CF van je website stijgen.

Content Optimalisatie

Haal meer organisch verkeer uit reeds bestaande content door het verwerken van de juiste zoekwoorden en het verbeteren het doorklikpercentage door middel van bijvoorbeeld een goede interne linkstructuur. 

Technische Optimalisatie

Weleens nagedacht over je sitesnelheid, time to first byte, structured data, amp of cannonicals? Onze specialisten brengen de technische optimalisatie punten voor je website in kaart.

Onze diensten

Search Engine Optimization (SEO)

Organisch meer zichtbaarheid van je website door middel van technische optimalisatie, content optimalisatie en linkbuilding.

Zoekmachineoptimalisatie zit in ons DNA. Organisaties die goed vindbaar zijn in Google worden gezien als betrouwbare merken en autoriteiten in de branche. Onze specialisten gaan alles op alles zetten om dit ook voor jouw organisatie te realiseren.

Bekijk onze SEO-diensten
Onze diensten

Conversion Rate Optimization (CRO)

Verkrijgen van verkeer via bijvoorbeeld Google Ads of Facebook is slechts de helft van de strijd. Onze specialisten gebruiken beproefde principes uit webontwerp, psychologie en neuromarketing om de conversiepercentages van je websiteverkeer te testen en te verbeteren.

Onze specialisten nemen de tijd om de dynamiek van je organisatie en de branche te leren kennen, waardoor we unieke strategieën kunnen ontwikkelen die aansluiten bij jouw strategie.

Bekijk onze CRO-diensten

Website en landingspagina analyse

Grondige beoordeling en feedback van je website of landingspagina’s, compleet met expert-reviews. Onze specialisten doorlopen je gehele site en bekijken of bepaalde elementen logisch zijn ingedeeld en niet conversie verlagend kunnen zijn. Is de navigatie helder? Is de intentie van je website duidelijk? Zijn de call-to-actionknoppen prominent op de pagina’s aanwezig? Dit zijn slecht een paar voorbeelden van vragen die onze specialisten voor je gaan beantwoorden.

Datagedreven conversie-optimalisatie

Ook als het om CRO gaat, benadert Smart Internet Media dit vanuit data en meetbaarheid. Door een sterk analytische aanpak en bijvoorbeeld het segmenteren van websitebezoekers hebben onze specialisten een hoge succesratio betreffende conversie-optimalisatie.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Kom langs voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie!

Wacht niet langer