Search Engine Advertising - Relevant zijn

Gerichte & geïnteresseerde

bezoekers binnenhalen

Bij Smart IM gaat SEA verder dan het sturen van verkeer en het genereren van clicks. Onze specialisten zetten in op het sturen van relevant verkeer en het genereren van de clicks die jij belangrijk vindt. Aan de hand van een SEA-audit onderzoeken onze specialisten hoe jouw website beter gevonden kan worden in de verschillende fases van de customer journey en op welke wijze je meer relevante conversies kunt realiseren.

ER ZIJN NIET VEEL GOOGLE PREMIER PARTNERS

Smart Internet Media is dat wél.

1. Doelstellingen bepalen

Het opzetten van advertentiecampagnes begint met het stellen van doelen. Wil je je naamsbekendheid vergroten? Of ligt je focus op het stimuleren van verkoop? Een heldere doelstelling draagt bij aan het succes van een campagne. Onze SEA-specialisten brengen jouw mogelijkheden in kaart en helpen je met het samenstellen van een doordacht campagneplan. Op basis van de gestelde doelen kan vervolgens een passende biedstrategie gekozen worden en kunnen campagneresultaten op de juiste manier gemeten worden. Duidelijke doelen maken succes zo meetbaar.

2. Sparren met specialisten

Onze SEA-specialisten stellen aan de hand van jouw persoonlijke doelen vervolgens advertentiecampagnes in. Zij beschikken elk over de benodigde certificaten voor onder andere Search, Display, Shopping, Video en Mobiel. Wij zijn als bedrijf door Google gecertificeerd als ‘Premium Google Partner’. Dit certificaat wordt toegekend aan online marketingbureaus die uitstekende resultaten hebben behaald voor hun klanten gedurende een langere periode. Naast het Premium Partnership met Google zijn wij ook Bing Partner.

3. Campagnes inrichten

Het opzetten van een succesvolle Search Engine Advertising-campagne vraagt behoorlijk wat kennis en tijd. Bedrijven die dit liever uitbesteden kunnen rekenen op de specialistische ondersteuning en kennis van onze SEA-specialisten.

Op basis van de door jou gestelde doelen stellen onze SEA-specialisten je accounts optimaal in. Hierbij komt veel kijken, zoals het kiezen van de juiste zoekwoorden en het aanmaken van campagnes en advertentiegroepen. Ons team zorgt ervoor dat je advertenties altijd op de voor jouw bedrijf meest relevante platformen verschijnen. Zo worden geïnteresseerde bezoekers direct naar je website verwezen.

4. Campagnes optimaliseren

Wanneer je advertentiecampagnes eenmaal op volle toeren draaien, is het tijd voor evaluatie en sturing. Met automatisering op hoog niveau als een geavanceerd hulpmiddel houden onze specialisten het verloop van je campagnes constant in de gaten en doen ze de nodige aanpassingen om optimaal resultaat te blijven halen. Met een scherp oog speuren zij naar kansen om het rendement van je campagnes te verhogen: denk hierbij aan bodaanpassingen, het uitbreiden van campagnes en het vergroten van je vertoningsaandeel. Ook verbeteren we de waarde van reeds lopende campagnes door te sturen op kwalitatieve bezoekers, hogere conversie en meer rendement.

Google Premier Partner

Smart Internet Media is door Google gecertificeerd als Google Premier Partner. Dit certificaat wordt toegekend aan online marketingbureaus die uitstekende resultaten hebben behaald voor hun klanten gedurende een langere periode. Naast het Premium Partnership met Google zijn wij ook Bing Partner. Deze diepgaande samenwerking met Bing zorgt dat onze specialisten toegevoegde service op het gebied van nieuwe technologie, productiviteit en marketing verkrijgen.

Campagnes laten beheren?

Met actuele kennis van online ontwikkelingen helpen we ook jouw bedrijf graag bij het opzetten van succesvolle Search Engine Advertising-campagnes. Ook verbeteren we de waarde van reeds lopende campagnes door te sturen op kwalitatieve bezoekers, hogere conversie en meer rendement. Meer weten? Onze specialisten staan je graag te woord.

MEER ZICHTBAARHEID EN CONVERSIES

Onze specialisten gebruiken onder andere de volgende kanalen

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Voor zichtbaarheid in alle fases van de customer journey

Wacht niet langer