Insights, strategy en market intelligence

Met onze smart analyzer

Onze Smart Analyser is dé benchmarking tool die jouw website snel in kaart weet te brengen. Op basis van jouw website en de websites van je directe concurrenten weet de tool in kaart te brengen hoe sterk jou website momenteel in de markt staat. De Smart Analyser geeft je een duidelijk overzicht van onder andere het backlink-profiel van jou en je concurrenten en geeft daarnaast gedetailleerde informatie over de zoekwoorden waar jouw website zich voor positioneert.

BACKLINK-PROFIEL & TECHNISCHE ANALYSE

Ga voor een kwalitatief backlink-profiel & optimaliseer je site

 

Backlink-profiel
Wil je weten hoe jouw website er voor staat ten opzichte van jouw concurrenten? De Smart Analyser brengt jouw volledige backlink-profiel in kaart en vergelijkt deze met de backlink-profielen van jouw
concurrenten. Zet de tool in om er achter te komen welke concurrent het sterkste profiel heeft. Welke domeinen verwijzen daarnaast naar jou, en met welke ankerteksten doen zij dit?

Technische analyse
De Smart Analyzer analyseert niet alleen je backlink-profiel, maar kijkt ook naar hoe jouw website gebruik maakt van paginatitels, header tags en meta data. Hoeveel pagina’s hebben geen goed ingevulde paginatitels, op hoeveel pagina’s ontbreekt de h1-tag en welke pagina’s hebben er juist meer dan één?

Onze belofte

Eigen tooling

R-Scripts
Bij Smart Internet Media wordt gewerkt met onze eigen tooling. Onze specialisten hebben op basis van R-script diverse crawlers ontwikkeld welke hen helpen in het verzamelen van grote hoeveelheden op maat gemaakte data betreffend jouw website. Deze data leggen zij vervolgens onder de loep om tot doordachte adviezen te komen ter verbetering van je site. Onze specialisten analyseren de branche waarin jij opereert, brengen jouw concurrenten in kaart en leggen ontwikkelingskansen bloot voor jouw site. Dankzij onze tools kunnen wij onder andere dagelijks de indexatieposities van meer dan 160.000 zoekwoorden bijhouden.

Onze database bevat ondertussen meer dan 13 miljard historische posities, welke we voor jou in kunnen zetten. Dit stelt ons in staat jouw marktpositie duidelijk in kaart te brengen en een stabiliteitspercentage toe te wijzen aan zowel jouw site als de markt waarin je je bevindt.

Benieuwd naar wat ons team voor je kan betekenen?

Kom langs voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie!

Wacht niet langer