Groei in offerte aanvragen

DAS Automotive Services, beter bekend als DASimport.nl, importeert jong gebruikte luxe personenwagens voor klanten binnen Nederland. Door een groei, die deels te maken heeft met de populariteit en bekendheid van importauto's bij de consument, en het inzetten van een verfijnde marketingstrategie, heeft DASimport in 2015 de derde plaats in de FD Gazelle 2015 weten te bemachtigen. Met klanten uit zowel het particuliere als het zakelijke segment is DASimport één van de belangrijkste spelers in de markt.

Uitdaging
Binnen een periode van twaalf maanden organische topposities in Google realiseren om zo de markt te domineren in Nederland.

Oplossingen
Bij aanvang van de samenwerking heeft Smart Internet Media diepgaande analyses gemaakt om te bepalen waar, zowel op korte als de lange termijn, de grootste kansen lagen. Op basis van onze bevindingen uit zowel content- als technische analyses zijn er adviezen gegeven en verbeteringen doorgevoerd die hebben bijgedragen aan de positionering binnen Google.

Vervolgens zijn er op basis van uitgebreide backlink analyses profielen in kaart gebracht en op basis van data keuzes gemaakt om de profielen van beide websites te versterken. Vervolgens heeft Smart Internet Media samen met DASimport.nl de techniek aangepakt.

Resultaat
Dankzij bovenstaande inspanningen heeft Smart Internet Media samen met DASimport.nl in Nederland op bijna alle relevante trefwoorden, met betrekking tot het onderwerp "auto importeren", binnen de branche de eerste positie in de zoekresultaten van Google weten te realiseren.

De middelen die wij hebben ingezet

Search Engine Optimization

Ook net als Das Automotive Services meer converterende bezoekers? Neem gerust contact met ons op.