Smart IM

Achter de schermen

Smart IM Online Marketing helpt organisaties hun online zichtbaarheid te vergroten en het aantal conversies te verhogen. Door het effectief en efficiënt inzetten van de verschillende disciplines van de online marketing binnen onze full-funnelstrategie kunnen wij onze klanten online succes blijven beloven.

VERANTWOORDELIJK VOOR ONLINE SUCCES

Van grote en kleine organisaties in verschillende branches

Sinds onze start in 2003 hebben wij er hard aan gewerkt een mooie lijst aan referenties op te bouwen waar wij trots op zijn. Door tijd te nemen om de bedrijfsdynamiek van onze klanten en hun branche te leren kennen weten wij de juiste insteek te vinden voor onze marketinginspanningen. Met een datagedreven aanpak op basis van onze eigen unieke software zorgen onze specialisten ervoor dat onze klanten zichtbaar worden in alle fases van de customer journey.

Als een van de grondleggers van de Nederlandse zoekmachinemarketing werd Smart IM Online Marketing in 2003 opgericht. Fris en vol ambitie maakten onze specialisten een vliegende start, en ons bedrijf groeide al snel uit tot een full-funnel online marketingbureau, waarbinnen de afdelingen SEO, SEA en CRO nauw samenwerken. Succes voor onze klanten betekent succes voor ons: natuurlijk zijn we blij als het goed gaat, maar toch proberen we altijd net dat beetje meer te leveren.

Voor het vermarkten van de producten en diensten van onze klanten halen wij alles uit de kast: ons team bestaat uit een diverse selectie ambitieuze kanjers, van SEO-georiënteerde dataspecialisten en gecertificeerde Google Ads-specialisten tot ambitieuze CRO-specialisten.

Work Smart, Play Smart

Bij Smart IM weten we hoe we hard moeten werken, maar we weten ook hoe we moeten ontspannen: onze specialisten werken niet alleen aan het optimaliseren van hun accounts, maar scherpen ook dagelijks hun vaardigheden aan de tafeltennis- en tafelvoetbaltafel aan.

Passie, Lef, Ambitie

Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg; zij bereiken jouw doelen met een gezonde portie passie, lef en ambitie. Een nieuwe aanpak, een andere insteek, een uitbreiding van onze systemen; onze specialisten zorgen ervoor dat onze klanten krijgen wat zij nodig hebben.

Samenwerken

Wij werken niet voor, maar mét onze klanten. Onze specialisten houden ervan om met klanten te sparren, én met elkaar. Wanneer nodig sluiten zij de handen ineen met collega’s van andere afdelingen om samen het antwoord te vinden op de vraag die je nog niet eens had durven te stellen!

Vooroplopen

Als bedrijf blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen online marketing. Naast onze klantenaccounts werken onze specialisten constant aan het opdoen van nieuwe kennis en het versoepelen van onze werkprocessen. Het kan altijd beter!

ROTOR MEDIA GEBOUW

Een inkijkje in dé creatieve mediacampus

https://www.youtube.com/watch?v=7qnsDVcWkHs&feature=youtu.be

WORK SMART, PLAY SMART

Omdat ook de hardste werkers af en toe mogen ontspannen

Work Smart

Hard werken betaalt zich uit

Bekijk onze referenties
Play Smart

Beelden zeggen meer dan woorden

Ontmoet het team

KENNIS DELEN = KENNIS MAKEN

Kennis is er om gedeeld te worden

Op bekende events

Presentaties en tafelgesprekken

Bekijk de events
Whitepapers

Uitgebreide online marketinginfo

Bekijk & download

PARTNER EN SPONSORS

Samenwerken, op alle niveaus

Partners

Oban International

Bekijk onze partners
Sponsors

Een steentje bijdragen

Bekijk onze sponsors

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Kom langs voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie!

Wacht niet langer