Accreditaties

Kwaliteit is waar het om draait

Goede online marketing is een vak apart. Daarom kies je zorgvuldig een online marketingbureau dat weet waarover hij praat. 

FD Gazellen 2019

Een omzetgroei van minimaal 20% over 3 jaar en het laatste jaar winstgevend afsluiten. Het waren twee belangrijke eisen om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Award. Eisen waaraan Smart Internet Media uit Hilversum met gemak voldoet. Resultaat: de FD Award voor één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En dat voor het tweede jaar op rij!

Google Premier Partner

Slechts enkele online marketingbedrijven in de Benelux hebben zich weten te kwalificeren voor de Google Partner-status; Smart Internet Media is er daar één van. De Google Premium Partner-badge wordt toegewezen aan bedrijven die over kwalitatieve Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikken, aan de Google Ads-uitgavenvereiste voldoen en omzetgroei hebben gerealiseerd voor zichzelf en voor klanten. Wij zijn er trots op dat Google ons heeft geselecteerd om onderdeel uit de maken van het Premier Partner-programma.

Microsoft Advertising Partner

Naast Google is Bing een andere bekende zoekmachine. In Bing kun je adverteren via Microsoft Advertising. Dit is ook een optie die valt binnen de SEA-dienstverlening van Smart IM. Naast Google Premier Partner zijn we ook Microsoft Advertising Partner.

Channable Partner

Smart Internet Media is benoemd tot Partner van Channable. Partners hebben tal van voordelen, zoals inspraak op de roadmap, toegang tot trainingen van Channable en webinars. 

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Kom langs voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie!

Wacht niet langer