Een team

Vol ambitieuze specialisten

Het team van Smart I.M. bestaat uit ruim 40 ambitieuze, passievolle en gedreven specialisten. Meestal serieus, af en toe een beetje gek. Ondanks dat zij elk hun eigen online specialiteit hebben kunnen zij het niet laten zich ook te mengen in elkaars werk; kennis vergaren is bij ons op de werkvloer een bekende verslaving. Samen met onze klanten werken Smart’s “smarties” aan de weg naar online succes.

ONZE SPECIALISTEN

Staan er voor klaar je online zichtbaarheid te vergroten

Bas de Goeje

CEO - De aanvoerder die heilig gelooft in online marketing

Bas is een expert op het gebied van strategische management, commercie en ondernemerschap (+/- 15 jaar). Hij is gericht op het bereiken van operationele excellence. Bas is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Smart Internet Media. Hij bewaakt de cultuur en voert strategische plannen uit.

Max Rens

Strategisch adviseur - Snel schakelende probleemoplosser

Vuur je een ingewikkelde, technische vraag af op Max? Dan krijgt hij een grijns op zijn gezicht, gaan zijn radartjes draaien en bijt hij zich vast tot hij de oplossing heeft.

Technische hoogstandjes

Max is sinds 2006 Technisch Directeur van Smart Internet Media. Hij ondersteunt en ontwikkelt het technisch team. Als iemand verstrengeld raakt in een ingewikkeld probleem dan springt Max bij.

‘Nee’ bestaat niet voor hem

Hoe complexer de vraag, hoe breder zijn lach. Hij gaat net zo lang door tot hij een oplossing vindt. Zo ontwikkelt hij technische hoogstandjes die verwachtingen overtreffen.

Blijven bewegen

De gedreven techneut houdt zich al rond de eeuwwisseling bezig met websites, webshops en data. Als hij niet bezig is met iets wat hij niet snapt dan staat hij stil, gelooft hij. En daar houdt hij niet van. Hij schakelt liever snel. In zijn werk, en op zijn motor.

Dave van Zanen

Consultant

Dave denkt strategisch mee over je onlinemarketingvraagstuk. Met zijn onverstoorbare focus, haalt hij zelfs de onmogelijkste deadlines.

Verantwoordelijk

Voor verantwoordelijkheid is Dave niet bang. Sterker nog: hij leeft ervoor. Hij beseft heel goed dat alles wat hij doet, invloed heeft op de prestaties en ontwikkeling van zijn klant. En daarvoor gaat hij door het vuur.

Bewijsvoering is nummer 1

Een belangrijke waarde voor Dave is integriteit. In onlinemarketing wordt aan klanten vaak gouden bergen beloofd, maar als puntje bij paaltje komt, dan blijven de resultaten uit. Dave kan daar niet tegen. Als hij iets claimt, dan komt hij ook over de brug. Bewijsvoering is voor hem nummer 1.

Vertrouwensband

Dave heeft engelengeduld. Hij zal een klant nooit pushen en najagen. Hij neemt veel liever rustig de tijd om een klik te vinden. Als je een vertrouwensband hebt opgebouwd, kun je namelijk echt goed uitvinden wat je voor elkaar kunt betekenen.

Erik Grotenhuis

Consultant

Meer bezoekers, hogere bestelwaarde, hogere omzet. Deze Senior Online Marketing Consultant houdt van resultaat.

Keiharde resultaten

Een mooie uitdaging vindt Erik het wanneer bedrijven aarzelend als klant binnenkomen, omdat ze twijfelen of online marketing wel oplevert wat ze voor ogen hadden. Dan kan hij ze namelijk met keiharde resultaten laaiend enthousiast maken.

Nummer 1

‘Wat gebeurt er? We staan ineens met dit zoekwoord op nummer 1!’, riep een startende klant die met de hulp van Erik binnen een jaar marktdominerend was. Dat is waar Erik het elke dag voor doet.

Doortastend

Hoewel Erik rustig is, kijkt hij niet de kat uit de boom. Hij blijft met je in contact. Ziet hij bijvoorbeeld een hoge toename in zoekopdrachten voor een van je producten? Dan springt hij meteen op om met jou te overleggen hoe je daar het meeste uit kunt halen.

Youri van Heek

Team Lead Consultant

Youri wil reuring creëren, en dat werkt aanstekelijk. In de onlinemarkt waarin de ene ontwikkeling na de andere volgt, komt hij steeds met nieuwe creatieve ideeën om zijn klanten verder te helpen.

Reuring

Youri wil reuring creëren, en dat werkt aanstekelijk. In de onlinemarkt waarin de ene ontwikkeling na de andere volgt, komt hij steeds met nieuwe creatieve ideeën om zijn klanten verder te helpen.

Altijd bereikbaar

Vanaf zijn eerste dag bij Smart internet Media was duidelijk dat Youri geen standaard werknemer is. Deze enthousiaste en ambitieuze consultant wil overal de beste in zijn. Zo ook voor zijn klant. Hij is altijd bereikbaar, neemt uitgebreid de tijd en zit niet tegenover de klant, maar naast hem.

Strategisch meedenken

Youri denkt strategisch met je mee. Van alle belangrijke zaken in de wereld van online marketing heeft hij kaas gegeten. Maar misschien nog wel belangrijker: hij weet de vinger op de zere plek te leggen. Dat maakt hem een consultant die je écht verder kan helpen.

Rik Heinen

Consultant

Senior online marketing consultant Rik kijkt breder naar je vraag dan naar de opdracht. Hij denkt mee over wat jou écht beter maakt.

Weloverwogen besluiten

Neemt Rik een besluit? Dan kun je er donder op zeggen dat het weloverwogen is. Aan ongefundeerde uitspraken doet de online marketing consultant niet. Maakt dat hem eigenwijs? Misschien een beetje. Maar het maakt hem vooral een vakman waarop je kunt bouwen.

Een paar stappen extra zetten

Rik is een uiterst vrolijk persoon en een gedreven perfectionist. Hij leeft voor het resultaat van zijn klanten. En daarvoor zet hij gerust een paar stappen extra. Ook ’s avonds, als de rest al is afgehaakt, gaat Rik door. Je kunt pas echt werken in het belang van de klant, als je hem goed begrijpt vindt Rik. Dan weet je wat hij wil, verwacht en belangrijk vindt, en waar zijn kansen liggen.

Grootste compliment

Het grootste compliment dat een klant Rik kan geven, is klant blijven. Als de vertrouwensband zo goed is dat hij de samenwerking wil continueren, dan heeft Rik zijn werk goed gedaan.

Alexander van Aken

Team Lead SEO

Af en toe aanschuiven bij een collega om te sparren over een SEO uitdaging is een van de meest bevredigende momenten van de werkdag.

Wetenschapper

Als gepromoveerd biochemicus en voormalig universitair docent benadert Alexander SEO vanuit een wetenschappelijk perspectief. Geen wollige marketingtaal maar grondige analyses op basis van data waar vervolgens gerichte actie uit volgt.

Team Lead

Alexander heeft jarenlang les gegeven, van het één-op-één begeleiden van studenten in het laboratorium tot het geven van colleges in volle zalen, kennisoverdracht is een passie. Af en toe aanschuiven bij een collega om te sparren over een SEO uitdaging of om wat uit te leggen is een van de meest bevredigende momenten van de werkdag.

Reizen

Alexander kan niet te lang stilzitten en is vaak in het buitenland te vinden. Na negen jaar in Brighton te hebben gewoond is Engeland dan ook ‘a second home’ waar hij graag met enige regelmaat naar toe gaat. Ook is Alexander mede-eigenaar van een online marketing bedrijf in Tokyo gespecialiseerd in Japanse SEO, want waarom makkelijk doen als het moeilijk kan?

Jory Wilemsen

Team Lead SEA

Tegenwoordig stop ik al mijn energie in mijn klanten voor Smart Internet Media en ben ik vaak bij vrienden te vinden.

Vakidioot

Als energieke vakidioot krijg ik energie van het opzetten en bedenken van succesvolle online marketing campagnes. Door mijn persoonlijke interesse in het ondernemerschap en het online marketing landschap blijf ik graag continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied en gebruik ik deze kennis om proactief nieuwe mogelijkheden en strategieën te testen bij klanten.

Meten, meten en nog eens meten

De reden waarom ik het adverteren online zo leuk vind is omdat je alles kunt meten, na het bepalen van de juiste doelen en het opzetten en bedenken van strakke campagnes kun je het resultaat meten. Of het resultaat nou in euro’s, leads of winstgevendheid wordt weergegeven, met deze data kunnen we maximaal opschalen tot dat de doelstellingen worden behaald. Uitspraken van klanten zoals: “Mogen de campagnes even zachter want het is veel te druk”, “Ik had niet verwacht dat we dit resultaat nu al hebben behaald!” Brengen een glimlach op mijn gezicht.

Sporten

Vroeger heb ik erg fanatiek aan sport gedaan, ik deed onder andere wedstrijdzwemmen, waarbij ik met gemiddeld 7 keer per week trainen vele wedstrijden zowel in als buiten Nederland heb gezwommen. In mijn vakanties was ik altijd in de bergen in Oostenrijk/Zwitserland te vinden, zodat ik hier mijn energie op de ruwe rotswanden, op de gletschers en op de ijswanden kwijt kon.

Henk van der Duim

Manager Online Marketing - Laat anderen beter functioneren

Vertel een verhaal / met een begin en een eind / mensen luisteren

Multifunctioneel

Technisch, organisatorisch, sales, marketing, financieel, het maakt Henk niet uit. Met zijn rust en positiviteit zorgt hij voor structuur. Zijn grote kracht is dat hij graag zelf de handen uit de mouwen steekt en het liefst tussen de mensen staat. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker op het gebied van Social Media.

De juiste dingen doen

Hij vindt dat geen kunst aan is om iedereen taken te geven. Ervoor zorgen dat ze elkaar blindelings kunnen vervangen, dat ze boven zichzelf uitstijgen, dat mensen groeien en met creatieve en nieuwe oplossingen komen, daar vindt Henk zijn uitdaging. Als mensen excelleren in hun werk, dan kan het gebeuren dat je Henk een traantje ziet wegpinken.

Auteur, muzikant en figurant (...ook edel)

Naast zijn werk bij Smart Internet Media duikt hij regelmatig op in TV-series, commercials en films. Auteur van 'Ideas as Opiates' en 'Twitter en Personal Branding' en - niet verder vertellen - hij waagt zich regelmatig aan Haiku's. Onder verschillende pseudoniemen heeft hij al zo'n vijftien albums uitgebracht.

Roy van Egten

Consultant

SEO zie ik als topsport.

SEO als topsport

Bij Smart win je de Champions League. SEO zie ik als topsport. Iedereen wil uiteindelijk de beste zijn. Welk bedrijf wil nu geen toppositie op Google. Met mijn achtergrond als voetballer op hoog niveau begrijp ik dit als geen ander. Daarom zie ik het als fantastische mogelijkheid om samen met onze klanten die top posities te behalen. Ben jij ambitieus? Wil jij scoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Smart win je de Champions League

Conversie is de volgende stap Een goede positie op Google zal automatisch zorgen voor meer conversies. Maar samen kijken naar alle mogelijke opties om nog meer conversies te behalen zie ik als mijn doel. Ik wil door het plafond met de resultaten, als de klant dat ook wil.

Verantwoordelijk

Op jonge leeftijd vader geworden. Ik weet dus wat het is om mijn verantwoordelijkheid te moeten nemen. In mijn werk betekent dat, dat ik mij verantwoordelijk voel voor mijn klanten en hoe het project van A tot Z te begeleiden.

Robin Visser

Consultant

Robin is constant bezig met zijn persoonlijke ontwikkeling, om zijn klanten beter te kunnen bedienen.

Persoonlijke ontwikkeling

Robin bestudeert bij ons de meeste online marketing tutorials en is altijd bezig om nog meer te leren. Met zijn sterke mindset en ervaring in de online marketing en telecom, weet hij goed hoe hij veel dingen in korte tijd kan bereiken voor zijn klanten. Als iets niet gaat werken dan zegt hij dat meteen. Robin is altijd in voor een uitdaging, al is het maar om van te leren.

Familieman

Robin brengt graag veel tijd door met zijn vrouw en dochter. Één van zijn grootste geluksmomenten was in 2016 toen zijn dochter Swaen werd geboren.
Veel ondernemers kennen Robin en kunnen het goed met hem vinden, omdat hij in doelen denkt en moeilijke zaken makkelijker weet te maken.

Meetbaar en realistisch

Ondanks dat veel mensen al beeldschermafhankelijk lijken, gelooft Robin sterk dat wij nog maar aan het begin staan van het digitale tijdperk. Voor een online ondernemersvraagstuk mag je Robin 's nachts altijd wakker maken. Hij vindt het geweldig om mee te denken en een positieve impact te veroorzaken.
Doelen moeten wel meetbaar en realistisch zijn en een samenwerking is bij hem altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Sven Simon

DevOps

Sven is een programmeur en vindt het geweldig om te doen. Hij heeft uiteindelijk van zijn hobby zijn werk gemaakt en daardoor blijft hij doorleren.

Geen werk maar hobby

Sven is een programmeur en vindt het geweldig om te doen. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en daardoor blijft hij doorleren. Geen uitdaging is groot genoeg zolang het maar gezellig blijft. Buiten het programmeer werk is hij ook een Systeembeheerder en ondersteunt hij graag iedereen om hun werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen,

Passie voor IT

Soms moet je dan eens diep het netwerk verkeer induiken om een probleem te achterhalen maar als het probleem gevonden is en je het met een paar simpele dingen kan oplossen. Dan is zijn dag tenminste weer compleet. Zo blijft hij graag ook bezig want uiteindelijk is hij met zijn passie voor IT begonnen met 1 simpele reden: iets kunnen doen voor anderen waar ze blij van worden.

Andere hobby's

Buiten het werk is hij graag actief bezig met verschillende activiteiten zodat hij zo weinig mogelijk achter de pc hoeft te zitten. Soms is hij dan wel eens aan het sleutelen met een maat aan motoren of dan gaat hij er even met een groep er op uit om bijvoorbeeld te karten of gewoon even om de tijd te doden. En als ze allemaal geen zin hebben om iets te doen dan gaan ze meestal met z'n allen een spel spelen. zodat ze toch wat met elkaar aan het doen zijn. maar wel lekker thuis kunnen zitten.

Donald Brendel

Programmeur / DevOps

Pragmatisch en gestructureerd zo gaat Donald het liefst te werk.

Gestructureerd / Analytisch

Front-end, backend, database... het maakt Donald allemaal niet uit. Ooit vanuit zijn hobby het vak ingerold is hij naast programmeren ook bekwaam met kwaliteitsbeheer, projectmanagement, ontwerpen, coachen en adviseren van klanten. Hij gaat het liefst gestructureerd te werk: eerst nadenken dan doen. En als de situatie erom vraagt dan kan hij ook zeer pragmatisch zijn. Oplossingen moeten technisch niet het neusje van
de zalm maar vooral efficiënt onderhoudbaar en uitbreidbaar zijn.

Flexibel en veelzijdig

Innovatie ontstaat door geheel nieuwe dingen te bedenken, of door bestaande paden in vraag te stellen en vanuit die positie te innoveren. Het resultaat kunnen geheel nieuwe dingen zijn of bestaande oplossingen die geoptimaliseerd zijn. Laatst genoemde out-of- the-box denken is een inherente eigenschap van Donald. Resultaten bereikt hij het liefst met gelijkgezinden, als team dus, maar hij kan ook uitstekend alleen werken. Heb je een vraag, dan helpt hij graag. En hij is goed in het overbrengen van kennis.

Blijft leren

Programmeren vraagt constant erom ontwikkelingen te volgen en kennis bij te spijkeren. Toch is Donald zeker geen nerd en is zijn passie, naast het werk, alles te leren over gezondheid, fitness, welzijn en de eenheid geest / lichaam. Waarbij ``alles`` uiteraard een nogal veeleisend doel is. Toch is zijn schat aan in de afgelopen twintig jaar vergaarde kennis aanzienlijk. Hij is tevens qigong master en qigong healer.

Boy Dijkkamp

Consultant

Een stapje extra doen om het resultaat te maximaliseren.

Oorzaak en gevolg

Online marketing consultant, Boy, is een creatieve denker die “the box” zelf nog nooit heeft gezien. En dus ook geen moeite heeft om hierbuiten te denken. Boy kijkt altijd naar de oorzaak van een probleem om het gevolg te kunnen begrijpen.

Nét dat stapje extra

Pas tevreden als iets staat. Dat betekent dat hij, af en toe, een stapje extra moet doen. Boy denkt graag mee op business niveau. Hij is zelf ook ondernemend, zelf heeft hij een productlijn opgezet.

Resultaat maximaliseren

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat resultaat moet worden behaald, maar hij begrijpt ook dat dit resultaat moet worden gemaximaliseerd. Om optimaal te kunnen presteren doet Boy aan fitness. Een gezonde geest huist tenslotte in een gezond lichaam.

Justen Vink

SEO Specialist

Justen denkt in oplossingen; niet in problemen. De analytische SEO Specialist lust ongestructureerde datasets rauw.

Data-tijger

Justen is een echte data-tijger. Hij verslindt grote datasets en maakt er hapklare, leesbare stukjes van. Door zo informatie te distilleren waarmee hij gefundeerde besluiten kan nemen, bezorgt hij (grote) klanten topposities in zoekresultaten.

Heldere oplossingen

Justen laat geen klant ontevreden. Grote, ingewikkelde vraagstukken, tovert hij om tot concrete, heldere oplossingen. Zo ontleedde hij in een mum van tijd de gehele linkstructuur van Mobiel.nl, om een vlijmscherp advies over hun optimale interne linkstructuur te kunnen geven.

Behulpzaam

De beestachtig goede SEO-specialist heeft stiekem een klein hartje. Hij zal niet schromen om klanten en de mensen om hem heen te helpen. Naast zijn werk bij Smart Internet Media beheert hij zelfs verschillende websites die single mannen helpen bij het inrichten van hun online dating profielen.

Thomas Hommelberg

Publisher Manager

Thomas krijgt energie van het leveren van creatieve oplossingen, die kwalitatief helemaal top zijn.

Hongerig naar kennis

Als oud Bedrijfsmanagement student heeft Thomas altijd al een passie gehad voor ondernemerschap. Het geweldige hieraan is het volledig eigen verantwoordelijkheid nemen en het stap voor stap uitwerken van een eigen idee. In deze fase van zijn loopbaan is Thomas voornamelijk hongerig naar het opdoen van nieuwe informatie.

Kwaliteit

Met een luisterend oor een gesprek aangaan om vervolgens hierin met creatieve oplossingen te komen om klanten, partners of collega’s te verblijden, daar krijgt Thomas echt energie van. Structureel problemen oplossen en hiermee tijdswinst behalen. Zoals de bekende reclameslogan “meer met minder” is waar het om draait, snelheid is (bijna) alles. Als het dan ook nog kwalitatief helemaal top is dan kan Thomas zijn dag helemaal niet meer stuk.

AEen balletje trappen

Thomas is altijd op zoek naar de gezelligheid met of zonder een drankje in de hand. Dit in verschillende vormen, lekker bluffen in een potje pokeren met vrienden, of iets serieuzer een balletje trappen. Alles kan zolang het maar gezellig is en blijft. Vraag je het aan zijn vrienden, dan krijg je te horen dat Thomas makkelijk in omgang is en over een gezonde portie humor beschikt.

Jeff van de Velde

Project Manager

Samen met de klant resultaten boeken die door het dak gaan.

Radio stem

Als je zijn stem hoort, lijkt het net alsof je luistert naar een Radio DJ die de wekelijkse Top 40 presenteert. En hoewel hij in het verleden ook daadwerkelijk als Radio DJ heeft gewerkt, vindt hij het nog steeds leuk om zich bezig te houden met de hoogte stijgers in de hitlijsten. Verder is hij altijd te porren voor een pakkende anekdote of een goed verhaal. Zo kun je bijvoorbeeld nog steeds een plaatje bij hem aanvragen. Al draait hij die niet meer op de radio, maar wel over de speakers bij Smart IM.

Creatief en probleemoplossen vermogen

Door het uitvoeren van uiteenlopende creatieve projecten tijdens en naast zijn studie, heeft hij een helicopterview ontwikkelt, waarmee creatieve ideeën in een concreet project kunnen worden gegoten. Zo heeft hij ooit een award winnende Nederlandstalige horror shortfilm geproduceerd. Dit onderstreept dat hij zijn creatieve ideeën kan vertalen in succesvolle projecten.

People skills

Hij vindt het prettig om een waardevolle relatie op te bouwen. Dit doet hij het liefst door een forse dosis energie en enthousiasme op tafel te gooien, in combinatie met uitgebreide kennis over online marketing. Hierdoor weet hij met zijn natuurlijke fingerspitzengefühl de essentie van de klantvraag er uit te filteren. Dat komt mooi uit, want zijn doel is helder: samen met de klant resultaten boeken die door het dak gaan.

Sybren van Burken

SEO Specialist

Sybren is een all-round computer en mensen vriend. Altijd klaar om persoonlijk of technisch te hulp te schieten.

Recht door zee

Geen zweverige uitleg of om het punt heen draaien. Bij Sybren weet je altijd precies waar je aan toe bent. Hij pakt daarmee de meest efficiënte manier naar de beste oplossing.

Eerlijkheid

Zelfs al ben je het niet met hem eens, na zijn uitleg zal je zeker begrip hebben voor zijn doel. Duidelijk, eerlijk en logisch zijn de bouwstenen van elke beslissing die hij neemt.

Stressbestendig

Stress komt niet voor in Sybren's woordenboek. Door het probleem goed te analyseren gevold door oplossingsgericht denkwerk is het probleem al opgelost voordat je door had dat het er was. Op die manier is geen enkel probleem te groot.

De mens Sybren

Gezelligheid kent geen grenzen. Of het nou een terras, een festival of een ergens met een bootje op het water is; gezelligheid is waar het om draait. Altijd zin in een drankje, een praatje of een beetje grappen. Van het vol plannen van de weekenden met leuke activiteiten krijgt Sybren alleen maar meer energie van.

Sietske Vaessen

Online Marketing Specialist

Sietske vindt het fijn om altijd, zowel privé als op het werk, gestructureerd te werk te gaan.

Communicatie en Organisatie

Na haar 2 masters Communicatiewetenschap en Beleid, Communicatie en Organisatie was Sietske zeker nog niet uitgeleerd. Daarom gaat zij nu als Trainee Online Marketing Specialist aan de slag bij Smart Internet Media. Hier hoopt zij nog veel meer te leren over alle aspecten van Online Marketing en deze kennis over te brengen op de klant.

Gestructureerd

Sietske vindt het fijn om altijd, zowel privé als op het werk, gestructureerd te werk te gaan. Daarnaast is zij een echte spellingsfreak en zal dus ook niet zo snel een spelfout maken.

Doordeweeks in de stad, in het weekend op het platteland

Woonachtig in Amsterdam, houdt Sietske er doordeweeks van om bij mooi weer een drankje te drinken op het terras met vriendinnen of een spelletje te doen, terwijl zij in het weekend haar vriend graag helpt op de boerderij. Juist deze afwisseling maakt het zo leuk!

Tamara de Groot

Online Marketing Specialist

Opgeven is geen optie en geen uitdaging gaat Tamara uit de weg.

Interesse in de wereld van de online marketing

Tijdens haar opleiding Media, Informatie & Communicatie kwam Tamara er al snel achter dat haar interesse in de wereld van de online marketing ligt. Daarom volgde zij gedurende haar studie twee specialisaties gericht op online marketing.

Uitdagingen

Tamara gaat een uitdaging niet uit de weg en is pas tevreden met een goed resultaat. Opgeven komt niet in haar woordenboek voor, ze is een echte doorzetter. De ontwikkelingen in de online marketing is iets wat haar vooral aanspreekt, het blijft in beweging waardoor er elke keer nieuwe uitdagingen zullen zijn.

Ontspannen

In haar vrije tijd danst Tamara graag, in de dansstudio of tijdens een leuk feestje. Op leuke muziek moet gedanst worden! Daarnaast gaat ze graag uit eten en houdt ze van het ontdekken van nieuwe plekken tijdens een stedentrip. Maar ontspannen een serie of filmpje kijken doet Tamara ook graag in haar vrije tijd.

Nirul Dwarkapersadmisier

Online Marketing Specialist

Het interessante aan dit vakgebied zijn de snelle ontwikkelingen, diversiteit en mogelijkheden.

Affiniteit

Mijn affiniteit met online marketing is begonnen toen ik op de middelbare school twee websites onderhield en er alles aan deed om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te komen. De snelle ontwikkelingen, diversiteit en mogelijkheden binnen dit vakgebied is wat het zo interessant en leuk maakt.

Brede visie op problemen

Met mijn bedrijfskundige achtergrond heb ik een brede visie op problemen. Daarbij ga ik nauwkeurig te werk en neem ik elk detail mee in mijn analyse. Ik ben niet van de retoriek, maar juist van het straight to the point. Met mijn gedreven en nieuwsgierige instelling ben ik altijd opzoek naar efficiënte oplossingen. Ik ga net zolang door tot het gewenste doel is bereikt.

Ontspanning

In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten, zowel binnen als buiten. Ik doe aan krachttraining en calisthenics. Sporten geeft mij ontzettend veel energie en een gevoel van welbehagen.

Thiago Martina

SEA Specialist

Als voormalig topsporter is er niets mooier dan successen behalen en de reis er naartoe.

Succes

Er is niks mooier dan successen behalen en de weg daar naar toe.

Gedreven

Waar komt deze gedrevenheid vandaan? Als voormalig topsporter zit een winnaars mentaliteit in je systeem, blijf je op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden om te winnen en van opgeven heb je nog nooit gehoord. Eenmaal een winst behaald dan begint het spel pas. Consistent zijn is minstens zo belangrijk. Daarna komt groei!

Ontspanning

Voor ontspanning ontsnapt Thiago vaak aan de realiteit in de bioscoop of zie je hem touren op zijn motor of varen in de grachten van Amsterdam op zijn boot met familie of vrienden.

Elco Smink

SEA Specialist

Relevant zijn voor de bezoeker in alle fases van de klantreis

Continue in beweging

``Online marketing is continue in beweging. Dat maakt deze vorm van marketing boeiend: het is avontuurlijk en grensverleggend. Relevant zijn voor de bezoeker in alle fases van de klantreis, zo snel en efficiënt mogelijk. Dat is wat online marketing voor hem betekent..

Nieuwe inzichten

Om dit te realiseren is zijn honger naar kennis binnen de verschillende online marketing disciplines niet te stillen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe inzichten en struint om deze reden het hele www af voor de meest waardevolle online marketing tutorials.

Lounge Mode

Wat doet hij in zijn vrije uurtjes? Buiten werktijden maakt hij zijn hoofd leeg in de sportschool of gaat helemaal in de lounge-mode met een spannende film, serie of game. Ook het aanzetten van een online marketing tutorial ziet deze online marketing specialist in wording als ontspanning.

Benieuwd naar wat ons team voor je kan betekenen?

Kom langs voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie!

Wacht niet langer