Smart sponsort

Maatschappelijk proberen wij ook een steentje bij te dragen

Smart Internet Media zet zich graag in voor een goed doel: zo hebben wij in het verleden samengewerkt met Tour du ALS, Stichting AAP, Stichting Kinderen Kankervrij en CAS International. “Work Smart, Play Smart” is een mooi motto om na te leven, maar niet minder dan “Work Smart, Live Smarter”!

Stichting Aap

AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren, zoals apen, wasberen en leeuwen. Helaas bevinden veel dieren zich nog in benarde situaties. Ze worden illegaal verhandeld, als huisdier gehouden of misbruikt in toerisme en entertainment. AAP pakt het probleem bij de wortels aan. We geven voorlichting en pleiten voor betere wetgeving voor dieren in heel Europa.

Tour du ALS

Loek klimt voor Tim en zal de Mont Ventoux trotseren per fiets. Smart Internet Media steunt Loek en daarmee de strijd tegen ALS. Als jij ook een steentje wil bijdragen kan dat via de site van Tour du ALS.

Stichting Kinderen Kankervrij

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

CAS International

CAS International (Comité Anti Stierenvechten) wil een einde maken aan stierengevechten en andere ‘culturele’ evenementen die dierenleed tot gevolg hebben. Hier vallen ook fiestas (‘patroonsfeesten’) onder, zoals de stierenrennen in Pamplona en vele andere feesten waarbij stieren en andere dieren worden mishandeld en gedood.